Revenues and Expenditures of Municipalities in the Slovak Republic - Girašek, Jakub, 1996-
Štruktúra rozpočtov a súhrnný pohľad na finančné prostriedky miestnych samospráv. Konkrétne problémy, hrozby a výzvy, ktorým musia samosprávy v súčasnosti alebo v budúcnosti čeliť.