Súčasný stav čínskych investícií v Európskej únii so zreteľom na Vyšehradskú skupinu - Kajánek, Tomáš, 1995-
Prítomnosť čínskych investícií v Európskej únii so zreteľom na región Vyšehradskej skupiny. Posledné dostupné údaje o geografickej a odvetvovej štruktúre čínskych PZI vo V4. Prvá časť príspevku zameraná na priblíženie celkovej úrovne PZI (priame zahraničné investície) v EÚ a a lokácii čínskych PZI v EÚ.