Automatizácia rutinných procesov firmám uvoľní ruky
V dnešnej dobe nie je miesto ani čas na chyby vyplývajúce z ručného zadávania údajov do systémov. Automatizácia, digitalizácia procesov, nástup kolaboratívnych robotov, umelej inteligencie, aditívnych technológií, spôsobia zánik niektorých pracovných pozícií, mnohých firiem a odvetví.