Zmeny v legislatíve: takto ovplyvnia zamestnávanie
Medzi aktuálne legislatívne novinky, ktoré ovplyvnia pracovný trh patrí: 1/Zmena pri platení poistného na sociálne poistenie z 13. a 14. platu. V tomto roku sa zmena dotkne 14. platu, ktorý bude oslobodený od platenie poistného. 2/ Minimálna mzda od budúceho roka vzrastie na 580 eur. 3/ Mladí rodičia budú mať nárok na dlhšiu dovolenku. 4/ Zvýšenie príspevku na udržanie pracovných miest.