Motivácia občanov Slovenska k triedeniu komunálneho odpadu - Stričík, Michal, 1969-
Ciele Európskej únie v oblasti nakladania s komunálnym odpadom. Zhodnotenie postojov občanov a ich vnímania otázok životného prostredia a komunálneho odpadu so zameraním sa na faktory motivácie a angažovania sa v oblasti triedenia a nakladania s komunálnym odpadom.