Integrálne hodnotenie inovačného rozvoja podnikov - Šefčíková, Denisa
Techniky na analýzu ekonomického stavu a úrovne inovačného rozvoja podnikov. Integrálne hodnotenie inovačného rozvoja v podnikoch. Aplikácia metodiky multikriteriálnej optimalizácie.