Most k predaju: 7 súhlasov, ktoré potrebujete získať
Zákazník musí prejsť 7 fázami predaja: 1/ Téma rozhovoru: zákazníkovi musíte naservírovať tému, ktorá ho bude zaujímať. 2/ Medzera: musíte dopredu poznať slabé miesta zákazníka a na ne cieliť otázkami. 3/ Túžba po zmene: zákazník musí zmenu chcieť. 4/ Riešenie: zákazníkovi odprezentujete ako viete problém vyriešiť. 5/ Hodnota a odlíšenie sa: zákazník si položí otázku, oplatí sa mi to, je to najlepšia alternatíva? 6/ Zdroje: zákazník musí mať nielen finančné zdroje, aj ľudské zdroje, skladovací priestor atď. 7/ Ponuka: posledný súhlas zákazníka je súhlas s obchodnými podmienkami.