<The> 2019 Parliamentary Election in Austria - Csányi, Peter, 1978-
Analyzovanie rakúskych parlamentných volieb v roku 2019, ako aj možnosti novej koaličnej vlády a jej možný vplyv na priebeh rakúskej politiky. Dôvod okamžitých volieb. Výsledky parlamentných volieb 29. septembra 2019. Konzervatívci potrebujú partnera, aby vytvorili vládu.