<The> Brexitologic of Competitiveness - Čiderová, Denisa, 1977-
Globalizácia a konkurencieschopnosť, „otvorený problém Brexitu“ na pozadí aktualizácií GCI (Global Competitiveness Index, alias GCI 4.0) a indexu globalizácie KOF.