Vývoj zahraničnoobchodných vzťahov Slovenska s krajinami strednej Ázie - Kašťáková, Elena, 1974-
Postavenie krajín stredoázijského regiónu v zahraničnoobchodných vzťahoch Slovenska, so zameraním na krajiny Kazachstan, Kirgizsko, Uzbekistan, Tadžikistan a Turkménsko. Analýza vzájomnej obchodnej výmeny a obchodnej intenzity, zhodnotenie významu týchto krajín vo vonkajších ekonomických vzťahoch Slovenska.