Enviromental and Climate Hotspots in Asia - Černota, Mikuláš, 1979-
Ázijské regióny patria medzi najviac postihnuté zmenou klímy. Predpokladané zmeny teploty pre subregióny Ázie a Tichomoria. Dopady na podnebie. Adaptačné riešenia.