Regionálne rozloženie investičných stimulov na Slovensku v rokoch 2002-2018 - Dudáš, Tomáš, 1976-
Preskúmanie regionálneho rozloženia investičných stimulov poskytnutých na Slovensku v rokoch 2002 až 2018. Analýza regionálneho rozloženia stimulov uskutočnená tak na úrovni krajov, ako i na úrovni okresov a taktiež analyzovanie či sa regionálne rozloženie investičných stimulov menilo postupujúcim časom.