Ako efektívne zvýšiť relevantnosť údajov vykázaných v účtovnej závierke bez auditu účtovnej závierky? - Krišková, Petra, 1981-
Preverenie účtovnej závierky je jednou zo služieb, ktoré môže poskytovať audítor za účelom zhodnotenia a posúdenia relevantnosti vykázaných účtovných informácií. Táto zákazka môže byť prijatá iba za určitých podmienok, a je považovaná za zákazku s nižším stupňom uistenia, lebo audítor pri jej vykonávaní neuplatňuje taký rozsah testovania a práce, ako pri samotnom audite účtovnej závierky.