Quo vadis byrokracia? - Skorková, Zuzana, 1979-
Definícia základných pojmov. Byrokracia - historický pohľad a súčasnosť. Adhokracia – opak byrokracie. Porovnanie byrokracie s meritokraciou a adhokraciou. Holokracia ako možný nástupca byrokracie.