Moderné logistické koncepcie v skladovaní - Richnák, Patrik, 1988-
Funkcie a druhy skladov. Moderné logistické koncepcie v skladovaní. Trendy v skladovom hospodárstve. Warehouse Management System (WMS). Technológia rádiofrekvenčnej identifikácie (RFID). Moderné logistické koncepcie v skladovaní – príklady z praxe.