Digitalizácia logistických procesov a ich význam v konkurenčnom prostredí - Porubanová, Klaudia
Podstata a postavenie distribučnej logistiky. Inovácie logistických procesov ako nástroj konkurencieschopnosti podnikov. Systém automatizovaného skladovania a vyhľadávania. Rádiofrekvenčná identifikácia (RFID). Pick-by-Voice: hlasom riadené vychystávanie tovaru.