Postoj pracovníkov vo výrobe k zmenám a zlepšovaniu procesov - Rakovská, Júlia, 1972-
Prieskum postoja pracovníkov k zmenám a zlepšovaniu procesov. Vyhodnotenie odpovedí 45 respondentov - manažérov a pracovníkov, ktorí majú skúsenosti v oblasti riadenia výroby. Zistené skutočnosti.