Súčasný stav venezuelskej ekonomiky - Jančovič, Peter, 1995-
Stručná charakteristika súčasnej ekonomickej situácie vo Venezuele a hlavné dôvody, ktoré spôsobili ekonomickú krízu v krajine. Reakcie krajín medzinárodného spoločenstva na politickú a ekonomickú situáciu v republike. Sankcie a zahraničné vzťahy. Identifikácia vývojových tendencií ekonomiky Venezuely a dôvody vedúce k súčasnej hospodárskej situácii.