Kultúrna diplomacia Brazílie v kontexte presadzovania záujmov na medzinárodnej scéne - Janubová, Barbora, 1991-
Skúmanie kultúrnej diplomacie, konceptu mäkkej moci a národnej značky Brazílie. Zistenia, či sa dá kultúrna diplomacia Brazílie považovať za úspešný nástroj na presadzovanie záujmov Brazílie vo svete a medzinárodnom prostredí. Pozícia Brazílie na medzinárodnej scéne.