Marketing univerzít a zhodnotenie marketingovej podpory pomocou vybraného nástroja - Andrejovský, Pavol, 1975-
Špecifiká marketingu univerzít. Komunikačná politika vrámci marketingu univerzity. Stav študentov Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity vo vybranom období. Analýza výsledkov Facebook fanpage Podnikovohospodárskej fakulty.