Porovnanie investičnej pomoci v Slovenskej republike a Českej republike - Barlašová, Terézia
Krajiny a štátne stimuly poskytované investorom. Investičná pomoc a ukazovatele v SR a ČR. Fiškálne a finančné stimuly.