Využitie fondov Európskej únie Slovenskou republikou v programovom období 2007-2013 - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Problematika vstupu Slovenska do Európskej únie, kedy mala krajina možnosť čerpať finančné prostriedky v jednom celom programovom období, t.j. 2007–2013. Miera čerpania a využitia finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu v predchádzajúcom programovom období so zameraním sa na jednotlivé operačné programy, ich priority, počty podporených projektov a pridelených zdrojov.