Porovnanie logistickej výkonnosti krajín V4 - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Definovanie logistiky. Rôzne prístupy hodnotenia úrovne logistiky v krajine. Jedným z nich metodika LPI - Index logistickej výkonnosti (Logistics Performance Index). Vypracovala ho Svetová banka.