Rozvoj Coworkingu vo svete a na Slovensku - Hudák, Matej, 1984-
Rozvoj spolupráce pri súčasnom vývoji informačných a komunikačných technológií, cloud computingu, outsourcingu atď. Vývoj alternatívnych pracovných priestorov - pracovných priestorov, ktoré možno charakterizovať ako spoločné kancelárie, ktoré poskytujú aj výhody sociálnej interakcie. Ich vývoj vo svete a na Slovensku.