Pedagogické vzdelávanie vysokoškolských učiteľov na Ekonomickej univerzite v Bratislave od vzniku Katedry Pedagogiky po súčasnosť - Šlosár, Rudolf
Pedagogické vzdelávanie vysokoškolských učiteľov od vzniku Katedry pedagogiky na NHF EU v BA, vývoj a súčasný stav. Stručná náplň internej smernice rektora EU v Bratislave č. 4/1997 o danom vzdelávaní. Študijné plány a počet absolventov pedagogického vzdelávania.