Realizované vize v technologickém kampusu - Novotný, Radek
V logistickom centre Beringe na hranici Holandska a Nemecka sa v praxi realizujú predstavy inovačného hubu spoločnosti DHL Supply Chain o tom, ako má vyzerať budúcnosť skladovania. Prácu ľudí nahrádzajú moderné technológie - vychystávacie, čistiace a kolaboratívne roboty, virtuálne identifikačné etikety, picking s využitím rozšírenej reality pre autonómne vozíky.