Úloha islamského finančníctva v čínskej iniciatíve Novej hodvábnej cesty - Ondriaš, Juraj, 1988-
Možnosti využitia islamského finančníctva a bankovníctva v čínskej iniciatíve Novej hodvábnej cesty. Počiatky spolupráce Číny s islamskými finančnými inštitúciami. Dôvody záujmu o hlbšiu spoluprácu z oboch strán. Spolupráca v praxi.