O bezpečnostnej politike Čínskej ľudovej republiky v období piatej generácie komunistických vodcov - Škvrnda, František
O pojme generácia čínskych komunistických vodcov. Chápanie čínskej bezpečnostnej politiky a jej súčasných atribútoch. Aktuálne problémy čínskej bezpečnostnej politiky po nástupe piatej generácie vodcov.