Rozvojová spolupráca v programoch politických strán - Zagoršeková, Natália, 1991-
Aktuálne usporiadanie systému rozvojovej spolupráce na Slovensku a postoje politických strán k rozvojovej spolupráci. Poukázanie na tému rozvojovej spolupráce v programoch parlamentných politických strán na Slovensku a zhodnotenie ich súladu so strednodobou stratégiou rozvojovej spolupráce SR. Rozvojová spolupráca je v programoch strán okrajovou, alebo úplne opomínanou témou.