Trestný čin maření spravedlnosti - Vesecká, Renata
Predstavenie nového trestného činu marenia spravodlivosti, ktorý bol prijatý poslednou novelou trestného zákona. Návrh vyvolal veľký ohlas medzi verejnosťou. Daný návrh reaguje na požiadavky EÚ a medzinárodných organizácií. V skutočnosti však aplikácia zákona môže spôsobiť značné problémy.