Porovnanie produktivity Slovenskej a Českej republiky v jednotlivých sekciách hospodárstva - Megyesiová, Silvia, 1969-
Merania produktivity závisia od dostupnosti údajov a použitia jednotlivých ukazovateľov. Meranie produktivity pomocou podielu hrubej pridanej hodnoty na odpracovanú hodinu. Produktivita pre všetky sekcie národného hospodárstva v krajine s ohľadom na klasifikáciu NACE. Vývoj v časovom intervale od roku 2000 do roku 2016 v oboch krajinách, vývoj výroby a jej porovnanie a dôvody rastu alebo poklesu vývoja v jednotlivých úsekoch. Celkovú produktivita za odpracovanú hodinu na Slovensku av Čechách.