[Employee Training Evaluation Models: Research and Findings] - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá reaguje na aktuálnu potrebu hospodárskej praxe aplikovať efektívne a účinné podnikové vzdelávanie zamestnancov tak, aby tí boli komparatívnou výhodou jednotlivých subjektov oproti konkurencii. Analyzovanie modelov hodnotiacich podnikové vzdelávacie programy zamestnancov z vedeckého pohľadu.