Kvalita verzus environment z pohľadu nákladov v procese tvorby plošných spojov - Turisová, Renáta
Proces spájkovania plošných spojov, možné meranie vplyvu takejto substitúcie tak na kvalitu, ako aj na náklady predmetného procesu. Základné technologické prvky procesu spájkovania. Analýza procesu pomocou indexu spôsobilosti.