Aromatický marketing a testovanie vôní - Lieskovská, Vanda, 1961-
Aromatický marketing ako jeden z existujúcich druhov senzorického marketingu, ktorý je zameraný na čuchový zmysel. Rovnako sa stretávame aj s pojmom marketing vôní. Aromatický marketing nadväzuje na poznatky aromachológie.