Effects of Using Strategic Planning as a Managerial Tool: A Case of Industrial Companies - Benková, Eva
Úroveň využívania strategického plánovania v priemyselných podnikoch a definícia prekážok, ktoré vo väčšej miere bránia využívaniu tohto manažérskeho nástroja. Výskum založený na definovaných hypotézach a pomocou štatistických testov skúmané jednotlivé premenné súvisiace s využívaním strategického plánovania. Overovanie závislosti medzi nedostatkom ľudských a finančných zdrojov a využívaním strategického plánovania pomocou chí-kvadrátu.