Charakterové vlastnosti (dimenzia) súčasnej automatizácie a digitalizácie výrobných a logistických procesov v rozvoji podnikov - Dupaľ, Andrej
Skúmanie automatizácie a digitalizácie v teórii a praxi. Prechod od industriálnej k znalostnej spoločnosti. Využitie poznatkov znalostného a procesného manažmentu v integrácii výrobného a logistického reťazca v podniku.