Prehľad modelov ohodnocovania vo vybraných ekonomikách - Kudlová, Zuzana, 1986-
Metódy oceňovania v Slovenskej republike. Metódy ohodnotenia podniku. Metódy oceňovania v Českej republike, Belgicku, Francúzsku, Švédsku.