Lean Management a prepojenie na startup podnik - Mikle, Lenka, 1993-
Uplatňovanie "štíhleho" manažmentu v podnikoch a startupoch s cieľom redukovať výdavky a zefektívňovať produkciu. Prepájanie startupov a lean metodológie.