Technologické prínosy ekonomickej analýzy výrobného procesu podniku - Porubanová, Klaudia
Mapovanie a analýza výrobného procesu podniku a posúdenie súčasného stavu spoločnosti. Identifikácia nedostatkov a chýb vo výrobnom procese, a to v podobe muda – plytvania. Zámerom je odstránenie a následne navrhnutie návrhov na zdokonalenie a zefektívnenie výrobného procesu.