Využitie Industry 4.0 vo výrobe a logistike na Slovensku - Rakovská, Júlia, 1972-
Súčasný pohľad domácich aj zahraničných autorov na problémy a trendy výroby a logistiky v podmienkach globalizácie. Skúmanie možnosti rozvoja koncepcie Priemysel 4.0 na Slovensku.