Manažment pohľadávok a kreditná politika podniku - Bérešová, Juliana, 1996-
Teoretické východiská riadenia pohľadávok a stanovenia kreditnej politiky podniku. Cieľ manažmentu pohľadávok - určenie optimálnej výšky kapitálu s ohľadom na náklady správy pohľadávok.