Hodnotenie inovačného potenciálu ropných rafinérií - Šefčíková, Denisa
Jedna z možných metodík pri hodnotení inovačného potenciálu. Uvedená metodika aplikovaná na štyri ropné spoločnosti s cieľom určiť ich inovačný rozvoj.