NBS: Finančnú gramotnosť si berieme na starosť my...
Predstavenie Stratégie na podporu finančnej gramotnosti zo strany NBS. Podpora finančného vzdelávania rôznymi aktivitami v budúcnosti. Dôvod rozhodnutia NBS a opis daných projektov v rámci stratégie. Štyri riziká spojené s nedostatočnou finančnou gramotnosťou.