ČNB vs. NBS aneb jak se liší naše dohledové orgány - Sobková, Martina
Porovnanie rozdielov v dohľade nad činnosťou medzi ČNB a NBS. Sú to oblasti bankovníctva, poisťovníctva, penzií a kapitálového trhu.