Základné požiadavky na bezpečnosť detských ihrísk od 1. januára 2020 - Ukropec, Anton
Zákon č.371/2019 Z.z.o základných požiadavkách na bezpečnosť detského ihriska a o zmene a doplnení niektorých zákonov nadobudol účinnosť 1. januára 2020. Zákon sa nevzťahuje na detské ihrisko s obmedzeným prístupom, ktoré je určené výlučne na domáce používanie. Vlastník ihriska bude povinný oznámiť Slovenskej obchodnej inšpekcii každý písomne oznámený úraz do 3 pracovných dní.