Etické vzdelávanie v organizáciách - Ružičková, Michaela
Šírenie vedomostí a podpora etiky ako základný pilier konania všetkých zamestnancov. Cieľ, súčasť a prínosy etického vzdelávania. Technika a prostriedky.