<The> Influence of the Office Wellbeing on Users' Agility in Property Development as a Part of Internal Marketing Approach - Vašková, Linda
Skúmanie dopadu pohody v kancelárii na produktivitu a motiváciu zamestnancov. Identifikovanie hlavných činiteľov kancelárskeho prostredia: osvetlenie, kvalitita vzduchu, bezpečnosť, oddychové miestnosti.