Novela daňového poriadku od roku 2020 a neskôr - Seneši, Norbert
Novela zákona o správe daní a niektoré jej novelizačné body. Zmeny, ktoré novelizácia prináša, napríklad zrušenie povinnosti oznamovať správcovi dane čísla podnikateľských účtov, možnosť upustenia od úradného prekladu písomností v cudzom jazyku a ďalšie.