Finančné predpisy pre školy a školské zariadenia - Konečná Veverková, Ingrid
Vnútorné predpisy upravujúce oblasť financií, účtovníctva a majetku, ktoré patria k najdôležitejším vnútorným riadiacim aktom. Finančné predpisy pre školy a školské zariadenia sú dôležité pri plánovaní, rozpočtovaní, účtovaní a vo výkazníctve verejných financií, ktorého cieľom je efektívne, účinné a účelné hospodárenie.