Bitcoin Volatility Analysis: Deterministic and Probabilistic Approach - Kováč, Stanislav
Deterministický a pravdepodobnostný prístup k analýze volatility bitcoinov. Deterministický prístup reprezentovaný rodinným GARCH (fGARCH) modelom a pravdepodobnostný prístup pomocou stochastického modelu volatility. Modely a metódy odhadu, empirické výsledky.